Etiketter

allmänt (1) allmänt (60) doft (2) Familj (50) hem (1) hud (1) hudvård (9) hår (3) hälsa (1) karriär (8) kläder (1) makeup (46) mode (3) naglar (35) recensioner (1) smink (2) smycken (3) tips (2) tävling (4)

onsdag 29 juni 2011

Gårdagen

Hade bara en helt underbar dag igår! Som vanligt började den med frukost utomhus med färska bullar och kaffe, frukt och massa annat gott!
Efter frukosten åkte vi till Trelleborg där vi skulle köpa en liten UV-dräkt till Oliver så att han kan vara med på stranden. Hittade en på Åhléns som va jättebra! När vi ändå va ute och åkte så passade vi på att äta lite lunch och mysa tillsammans. 

På eftermiddagen packade vi vagnen och gick en runda till stranden. Vi upprättade ett litet tält och satt och mös i den ljumma vinden...kan det bli härligare?









 På kvällen sen kom en kompis förbi hemifrån...på väg till Italien på MC är han. Farmor och farfar passade krypet och vi andra unnade oss en middag på en av pubarna i byn! Jag åt hamburgare med massa gott på, Filip åt råbiff och Chris han tog en räkfrossa han. Riktigt trevligt att komma ut och umgås med vuxna=)
Innan vi åkte hem igen så hann vi med att se solnedgången i Skanör...så fantastiskt vackert!




Kramar
Andrea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att DU läser min blogg...lämna gärna en kommentar!

Kram
Andrea