Etiketter

allmänt (1) allmänt (60) doft (2) Familj (50) hem (1) hud (1) hudvård (9) hår (3) hälsa (1) karriär (8) kläder (1) makeup (46) mode (3) naglar (35) recensioner (1) smink (2) smycken (3) tips (2) tävling (4)

torsdag 12 maj 2011

Gårdagen!

Vår lilla Speja har fått antibiotika nu, veterinären tror hon har tjocktarmsinflammation vilket inte är så kul. Efter igår verkar hon bättre dock och har inte behövt ut inatt. Ska koka nötfärs till henne idag å försöka få henne att dricka mycket! Hela notan inklusive röntgen skulle gått på 5000 kr men tack vare försäkringen behövde vi bara betala 1500kr...tacka gudarna för det. Speja som har en normalvikt på runt 48kg väger nu bara 40kg ungefär, stackarn:-( Men nu håller vi tummarna att hon blir mycket bättre snabbt!

Det var, förutom Spejas sjuka, en mycket bra dag! Jag och Oliver hann med en fika med Maria och Elias och grabbarna kunde leka lite. Efter fikastunden blev det en runda till maxi för att handla sånt som behövdes! Älskar att gå runt bland hyllorna och kika:-)
På kvällen kom d massa folk på lite grill, tyvärr bjöd inte vädergudarna på sitt bästa väder och killarna fick grilla i hällregnet. Som tur är blev det gott och vi hade supertrevligt!

Idag ska vi bara slappa, ta en promenad och pyssla om Speja. Jag ska även testa ett nytt torrschampo jag köpte igår, från Schwarzkopf....recension kommer! Väntar även på ett litet paket som även det ska recenseras...mysigt!

Ha en underbar dag därute, och lämna gärna ett avtryck:-)

Kramar
Andrea


1 kommentar:

Tack för att DU läser min blogg...lämna gärna en kommentar!

Kram
Andrea